Regjistrohuni

# Kerkohet Recepsioniste

Kerkohet Recepsioniste

Kohë e plotë
Tiranë, Shqipëri
Data e përfundimit: 24 Prill 2021

Përshkrimi

Vista Hotel Boutique kerkon te punesoj recepsioniste me kohe te plote 8-orarshe. Kandidati duhet te plotesoj kriteret e meposhtme: -Minimalisht 1 vit pervoje pune si recepsioniste; -Aftesi shume te mira komunikimi; -Njohuri shume te mira te gjuhes angleze; -Te dije te perdore shume mire kompjuterin, booking, dhe paketen microsoft office; - Disponueshmeri per te punuar ne turne te ndryshme.

Detyrat

-Pritja e klienteve; -Kontrollimi i Booking, Airbnb; -Menaxhimi i faqes se hotelit;

Kualifikimet

Preferohet arsimi i larte. Eksperienca minimumi 1-vit si recepsioniste.
  • KategoriaHoteleri dhe Turizem
  • LlojiKohë e plotë
  • Paga30000 ALL
  • Vite eksperiencëPak eksperience (0 - 2 vite)
  • Data e postimit25 Mars 2021
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoPo