Regjistrohuni

# Kerkohen operatore telefonike

Kerkohen operatore telefonike

Të tjera
Tiranë, Shqipëri
Data e përfundimit: 28 Shkurt 2020

Përshkrimi

Jeni te lodhur nga pune te merzitshme te cilat nuk ju sjellin benefitet qe kerkoni? Jeni ambicioz, energjike dhe jeni vazhdimisht ne kerkim te nje ambjenti te pershtatshem? Noblen Marketing ka vendet e duhura per ju!!! Te kthesh punen ne argetim dhe ne fitime mbi mesataren shqipetare eshte ideale apo jo? Ju ofrojme mundesine e rritjes dhe zhvillimit personal duke punuar prane nesh. Kemi variacion te orareve full time e part time. Ju duhet vetem te paraqiteni dhe te keni ambicien!

Detyrat

- Arritja e objektivave dhe qellimeve te kompanise. - Shitje nepermjet telefonise (call center) - Motivim personal dhe ne grup!!!

Kualifikimet

- Njohuri te gjuhes Italiane, Gjermane, Spanjolle (nivel mbi mesatar) - Eksperienca nuk eshte e detyrueshme - Aftesi ne shitje. - Ambicioze, energjike, motivues!!!!!
  • KategoriaCall Center
  • LlojiTë tjera
  • Data e postimit29 Janar 2020
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo