Regjistrohuni

# KERKOHEN OPERATORE CALL CENTER

KERKOHEN OPERATORE CALL CENTER

Kohë e plotë
Durrës, Shqipëri
Data e përfundimit: 2 Tetor 2022

Përshkrimi

OMNI GROUP ALBANIA, con sede a Durazzo, cerca operatori telefonici in lingua italiana, per una campagna di prodotti naturali certificati dal Ministero della Salute. Offriamo stipendio e bonus soddisfacenti e possibilità di crescita nell'azienda. Gli interessati sono pregati di contattare al numero +355684463022 oppure inviare CV all'indirizzo recruitment@omnigroupalbania.com. ========================================================================== OMNI GROUP ALBANIA, me qender ne Durres, kerkon te punesoje operatore telefonike ne gjuhen Italiane, per nje fushate produktesh natyrale te certifikuara nga Ministria Italiane e Shendetesise. Ofrohen page e bonuse te kenaqshme dhe mundesi rritje brenda kompanise. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin +355684463022 ose te dergojne CV ne adresen recruitment@omnigroupalbania.com

Detyrat

Operator Call Center me ose pa eksperience te jete korrekt ne pune dhe te dije te punoj ne grup

Kualifikimet

GJUHA ITALIANE E RRJEDHESHME TE PUNOJ NE GRUP KORREKT NE ORARE
  • KategoriaCall Center
  • LlojiKohë e plotë
  • Paga50000 ALL
  • Vite eksperiencëPak eksperience (0 - 2 vite)
  • Data e postimit1 Shtator 2022
  • Numri i kandidatëve30
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo