Regjistrohuni

# Shofer furgoni

Shofer furgoni

Kohë e plotë
Hamburg , Gjermani
Data e përfundimit: 14 Dhjetor 2022

Përshkrimi

Kerkohen shore furgoni ne Hamburg Gjermani. Te interesuarit duhet te dorezojne pashaporten dhe patenten e klasit B. Ne sigurojme leje pune dhe vize nje vjecare pune Europiane.

Detyrat

Ben dergesat e pakove ne pikat e caktuara ne kohen e duhur. Menagjon kohen dhe mban shenime per problemet qe mund te lindin gjate shperndarjes. Raportin tek menaxheri per nr.e pakove Qe nuk kane shkuar ne destinacion.

Kualifikimet

Te kete patente te klasit B Experience pune si shofer, jo me pak se 1 vit. Njohuri baze te gjuhes gjermane dhe njohuri mesatare te gjuhes angleze
  • KategoriaLogjistike dhe Transport
  • LlojiKohë e plotë
  • Paga2000 EURO
  • Vite eksperiencëPak eksperience (0 - 2 vite)
  • Data e postimit12 Nëntor 2022
  • Numri i kandidatëve3
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo