Regjistrohuni

# Shofer Furnitor

Shofer Furnitor

Kohë e plotë
Tiranë, Shqipëri
Data e përfundimit: 17 Dhjetor 2021

Përshkrimi

Shofer Furnitor Detyrat dhe pergjegjesite kryesore. -Siguron informacion mbi produktet e kompanise. -Te menaxhoje dhe realizoje transportin e mallrave ne destinacionet e duhura. -Eshte pergjegjes per mallin qe mban ne automjet dhe transporton. -Eshte pergjegjes per dokumentat shoqeruese (fatura) te mallit qe transporton. -Informon eproret e tij per cdo parregullesi apo problem te shfaqur.

Kualifikimet

Te jete i pajisur me pantete perkatese per automjet klasi(B,C,D) Te jete person familjar. Te jet i sjellshem,i shkathet,i rregullt,serioz dhe i komunikueshem me stafin. Preferohet te kete eksperienca te meparshme pune. Te interesuarit te kontaktojne ne adresen e e-mailit:info@novaklima.al ose ne nr e tel:0694040419
  • KategoriaTë tjera
  • LlojiKohë e plotë
  • Vite eksperiencëPak eksperience (0 - 2 vite)
  • Data e postimit17 Nëntor 2021
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo