Regjistrohuni

# Telemarketing Digital Marketing

Telemarketing Digital Marketing

Kohë e plotë
Tiranë, Shqipëri
Data e përfundimit: 8 Dhjetor 2021

Përshkrimi

First Small Call sh.p.k kerkon te rinj dinamik per aktivitete telemarketing. Nëse keni: ● Njohuri te mira te gjuhes italiane ● Disponibilitet Full Time Dërgoni CV-në tuaj në adresën email: Fscalbania@gmail.com ose telefononi ne numrin 0684014454 📧 Për tu bashkuar me ne mjafton të keni: ▶ Pasion për Digital Marketing. ▶ Njohuri për teknologjitë e reja dhe aplikimet e tyre. ▶ Njohuri të mira të gjuhës italiane. ▶ Disponilibilitet 6-8 orë. Tek ne do te gjeni nje ambjent dinamik ku mund te zhvilloni projekte te reja. Ofrojmë: ● Pagë Bazë + Bonuse ● Kontratë të rregullt ● Fleksibilitet Orari First Small Call sh.p.k sta cercando giovani dinamici per attività di telemarketing. Se hai: ● Buona conoscenza della lingua italiana ● Disponibilità full time Invia il tuo CV alla tua email: Fscalbania@gmail.com clicca sul numero 0684014454 📧 Per unirti a noi, è sufficiente avere: ▶ Passione per il marketing digitale. ▶ Conoscenza delle nuove tecnologie e delle loro applicazioni. ▶ Buona conoscenza della lingua italiana. ▶ Disponibilità 6-8 ore. Con noi troverai un ambiente dinamico dove sviluppare nuovi progetti. Offriamo: ● Stipendio base + bonus ● Contratto regolare ● Flessibilità di programma

Kualifikimet

Pasion për Digital Marketing. Njohuri për teknologjitë e reja dhe aplikimet e tyre. Njohuri të mira të gjuhës italiane.
  • KategoriaMarketing dhe Reklamim
  • LlojiKohë e plotë
  • Paga400 EURO
  • Vite eksperiencëPak eksperience (0 - 2 vite)
  • Data e postimit8 Nëntor 2021
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo