Regjistrohuni

# Kuzhunier

Kuzhunier

Kohë e plotë
Krefeld, Gjermani
Data e përfundimit: 14 Dhjetor 2022

Përshkrimi

Kerkoj kuzhunier/e per nje Imbiss Grek ne Krefeld,Gjermani. Te kete minimumin e njohuris ne gjuhen gjermane.

Kualifikimet

Te kete edukaten e punes ne kuzhine,te kete frymen e te punuarit ne skuader e te jete i pergjegjshem per detyren/punen qe merr dhe sigurisht deshiren per te punuar.
  • KategoriaHoteleri dhe Turizem
  • LlojiKohë e plotë
  • Paga1500 EURO
  • Vite eksperiencëPak eksperience (0 - 2 vite)
  • Data e postimit13 Nëntor 2022
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo