Regjistrohuni

# Menaxher kompani taksi

Menaxher kompani taksi

Kohë e plotë
Shkodër, Shqipëri
Data e përfundimit: 17 Dhjetor 2021

Përshkrimi

Speed Taxi Shkodër është në kërkim të një Menaxheri i cili mbikqyr në mënyrë të vazhdueshme aktivitetet e përditshme, organizon turnet e punës, mbikqyr tregun e synuar, logjistikën dhe përgatit ofertat promocionale për shërbimin taksi. Rreth nesh: SPEED TAXI është kompania lider e cila ndryshoi konceptin e shërbimit taksi në Shqipëri. E krijuar në Janar të vitit 2012, SPEED TAXI vendosi për herë të parë standardet ndërkombëtare të shërbimit taksi me çmime tepër konkuruese. Flota e SPEED TAXI Shkodër përbëhet nga 15 automjete Skoda Superb 2015 dhe 2016, të cilat dallohen për sigurinë, komoditetin, hapsirën e konsiderueshme në kabinë dhe shpejtësinë e lëvizjes. https://speedtaxi.al/

Detyrat

• Planifikon, organizon dhe koordinon aktivitetet ditore në bashkëpunim me vartësit • Planifikon nevojat logjistike dhe të personelit • Përfaqëson kompaninë me palët e treta (servise, furnitorë, klientë, etj) • Studion tregun e synuar, vëzhgon konkurrentët, monitoron cilësinë e shërbimit • Propozon ofertat e shërbimit taksi dhe strategjitë marketing

Kualifikimet

• Kërkohet eksperiencë në fushën e menaxhimit • Aftësi planifikuese dhe organizative, aftësi pune në autonomi, orientim drejt klientit • Aftësi të shkëlqyera komunikuese, integritet, seriozitet, aftësi për të përballuar ngarkesa pune • Njohje bazë të paketës Office • Njohja e gjuhës angleze përbën përparësi
  • KategoriaProdhim dhe Operacional
  • LlojiKohë e plotë
  • Data e postimit17 Nëntor 2021
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo