Regjistrohuni

# Direct Sales shpk

Direct Sales shpk

Kohë e plotë
Tiranë, Shqipëri
Data e përfundimit: 9 Tetor 2022

Përshkrimi

Direct Sales Sh.p.k kërkon Shitës/e në terren. -Të ketë aftësi të mira komunikimi. -Të jetë bashkëpunues/e në grup. -Eksperienca e punës nuk është kusht i domosdoshëm. -Mundësi e shkëlqyer dhe zhvillim i shpejtë në karrierë. -E hënë - E premte: orar i plotë. -E shtunë: Paradite. -E diel: Pushim. -Paga e kënaqshme- 70000-100000. Për më tepër information kontaktoni në nr./ whatsapp: 0696119051 ose email: directsalesalb@gmail.com Adresa: Yzberisht pranë Bulevardit të Ri, Tiranë
  • KategoriaBurime Njerezore
  • LlojiKohë e plotë
  • Paga70000 ALL
  • Vite eksperiencëStudent
  • Data e postimit23 Qershor 2022
  • Numri i kandidatëve10
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo