Regjistrohuni

# AGJENT FTD GREQISHT

AGJENT FTD GREQISHT

Kohë e plotë
Tiranë, Shqipëri
Data e përfundimit: 8 Maj 2021

Përshkrimi

✔Kandidatët idealë duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme:⁣ •Të kenë aftësi shumë të mira në gjuhën greke. •Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese dhe bashkëpunuese. •Eksperienca përbën avantazh. ✔Çfarë të ofrojmë ne: • Kontrata të rregullta dhe siguracione 100% •Trajnime të vazhdueshme për të pasur performancë dhe produktivitet më të lartë në punë. Adresa: Qendra Zayed Business Center, Rruga: Andon Zako Çajupi, Kati i dytë Dërgo CV: hr@cropgroup.al | +355692041808
  • KategoriaTelekomunikacion
  • LlojiKohë e plotë
  • Data e postimit8 Prill 2021
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo