Regjistrohuni

# Menaxher Shitje

Menaxher Shitje

Kohë e plotë
Tiranë, Shqipëri
Data e përfundimit: 1 Dhjetor 2021

Përshkrimi

Kompania “Frigo Riviera” shpk kerkon te punesoje Menaxher/e shitje Kërkesa për kandidatët: Te kete perfunduar Arsimin e Larte ( preferohet Fusha e Ekonomise) Te kete eksperience pune te ngjashme mbi 2 vjet (perben avantazh). Te zoteroje gjuhen Angleze ne te folur dhe ne te shkruar. Të disponojë leje drejtimi automjeti të kategorisë B Te jete nje person i komunikueshem. I afte te punoje ne grup dhe te perballoje volum pune. Aftesi te mira organizative, negociuese dhe analizuese. Detyrat Kryesore: 1- Menaxhon nje game te caktuar produktesh. 2- Mban marredheniet me Furnitoret, negocion per cmimet. 3-Siguron që furnizimet dhe pagesat nga klientët tuaj të jenë brenda kushteve të rënë dakort si në vlere ashtu dhe në kohë. 3- Pergatit raportet dhe analizon qarkullimin e produkteve ne treg. 4- Ben studime te vazhdueshme te tregut vendas dhe nderkombetare. 5- Nis kontakte te vazhdueshme me furnitore aktual dhe te rinj. Për të aplikuar në këte pozicione pune, dërgo CV-në tënde ne adresën: rivieracompany08@yahoo.com me subject Menaxher/e shitje
  • KategoriaShitje
  • LlojiKohë e plotë
  • Data e postimit1 Nëntor 2021
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo