Regjistrohuni

# Mon cheri kerkon zgjerim stafi (Punë në distancë)

Mon cheri kerkon zgjerim stafi (Punë në distancë)

Punë në distancë
Kohë e plotë
Elbasan, Shqipëri
Data e përfundimit: 18 Dhjetor 2022

Përshkrimi

Puno me ne! Trajnimet kundrejt pageses. Eksperinca nuk eshte domosdoshmeri Beso dhe zhvillo potecialin tend. Mosha e pelqyer 20-30 vjec! Arsimi: i Mesem

Kualifikimet

Nuk eshte domosdoshme te kesh eksperince te caktuar. Korrektesia dhe aftesite e mira jane gjithmone prioritete.
  • KategoriaBurime Njerezore
  • LlojiKohë e plotë
  • Paga40.000 ALL
  • Vite eksperiencëStudent
  • Data e postimit18 Nëntor 2022
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo