Regjistrohuni

# Ofrohet vend pune agjent shitjesh ne terren

Ofrohet vend pune agjent shitjesh ne terren

Kohë e plotë
Tiranë, Shqipëri
Data e përfundimit: 6 Tetor 2022

Përshkrimi

Kompania Gjermane ofron vend pune agjent shitjesh ne terren me ose pa eksperience. Mundesi punesimi part time ose fulltime Paga e kenaqshme Mundesi per rritje ne detyre

Detyrat

Ben prezantimin e poduktit te klientet e caktuar nga kompania. Menaxhon kohen dhe oraret.

Kualifikimet

Preferohet te kete patent dhe makine personale. Perparesi kane ciftet. Nuk nevojitet eksperience e meparshme
  • KategoriaShitje
  • LlojiKohë e plotë
  • Paga60000 ALL
  • Vite eksperiencëPak eksperience (0 - 2 vite)
  • Data e postimit5 Shtator 2022
  • Numri i kandidatëve10
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo