Regjistrohuni

# Kamarier

Kamarier

Kohë e plotë
Korçë, Shqipëri
Data e përfundimit: 23 Dhjetor 2022

Përshkrimi

Kamarier/e Bar Milano tek Terminali Korçe kerkon te punesoje Kamarier/e. Paga e kenaqashme,( mund te rritet edhe nga performanca ne pune) orari part-time ose i plote.

Detyrat

Te jete i/e rregullt dhe i sjellshem ne pune, te jete me eksperience pune.

Kualifikimet

Te kete eksperience pune, arsimi i mesem ose i larte!
  • KategoriaTë tjera
  • LlojiKohë e plotë
  • Paga000000 ALL
  • Vite eksperiencëPak eksperience (0 - 2 vite)
  • Data e postimit21 Nëntor 2022
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo