Regjistrohuni

# Ekonomist/e

Ekonomist/e

Kohë e plotë
Durrës, Shqipëri
Data e përfundimit: 6 Tetor 2022

Përshkrimi

Sanarix Sh.p.k është në kërkim të kandidatëve të motivuar dhe të pasionuar në pozicionin Ekonomist/e në Durrës për t'ju bashkuar një ekipi të mrekullueshëm.

Detyrat

Përgjegjësitë kryesore: • Regjistrimi i faturave të blerjeve dhe shitjeve; • Ndjekja e pagesave dhe detyrimeve financiare të klientëve dhe furnitorëve; • Librat e blerjeve dhe shitjeve; • Rakordimi dhe hedhje në sistem e faturave dhe të dhënave kontabël; • Përgatitja e raporte sipas nevojave.

Kualifikimet

Kërkesat për këtë pozicion janë: • Diplomuar në Fakultetin Ekonomik, Dega Financë-Kontabilitet; • Përvojë 2-3 vjeçare pune në kontabilitet, ose profile të ngjashme; • Përdorimi i programeve financiare dhe paketës MS Office (Excel-i domosdoshmëri); • Të zotërojë gjuhën Italiane; Kanë avantash "kandidatët që janë diplomuar pranë Universitetit "Zoja e Këshillit të Mirë" • Aftesi shumë të mira analitike, komunikuese dhe ndërveprimi me të tjerët. Nëse nga natyra jeni novator dhe ju pëlqen të ndërtoni një të ardhme ambicioze ju ftojmë të dërgoni aplikimin tuaj në adresën e-mail: redi.ajazaj@sanarix.it Aplikimi juaj duhet të përmbajë një CV të përditësuar dhe një letër motivimi për pozicionin përkatës. Ju do të kontaktoheni nga ekipi Sanarix Sh.p.k nëse jeni përzgjedhur për të vijuar me proçesin e intervistave. Në bazë të ligjit Për mbrojtjen e të Dhënave Nr. 9887, datë 10.03.2008, dhe rekomandimeve nga Institucioni i Komisionerit Për Mbrojtjen e të Dhënave, ju bëjmë me dije se tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.
  • KategoriaSherbime Shendetesore
  • LlojiKohë e plotë
  • Vite eksperiencëPak eksperience (0 - 2 vite)
  • Data e postimit6 Shtator 2022
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo