Regjistrohuni

# OFROJ PUNE PER INXHINIER MJEDISI, ELEKTRIK DHE HODROTEKNIK

OFROJ PUNE PER INXHINIER MJEDISI, ELEKTRIK DHE HODROTEKNIK

Të tjera
Durrës, Shqipëri
Data e përfundimit: 15 Dhjetor 2021

Përshkrimi

Kompania e ndertimit T&XH sh.p.k fton individe te kualifikuar te behen pjese e stafit si drejtues teknik ne pozicionin : Inxhinier Hidroteknik ku kritere te jete: -Diploma Master e fakultetit te Inxhinierise. -Mos te jete i dy punesuar -Te kete eksperience pune min 5 vite Personat e interesuar dhe qe i plotesojne kerkesat e permendura me larte jane te lutur te na kontaktojne ne numrat 0694005009. (Pagesa e diskutueshme)
  • KategoriaNdërtim
  • LlojiTë tjera
  • Vite eksperiencëMesatare (3 - 10 vite)
  • Data e postimit15 Nëntor 2021
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo