Regjistrohuni

# Kerkohen Agjente Telefonik me ose pa eksperienc per gjuhet: Anglisht, Italisht, Shpanjisht

Kerkohen Agjente Telefonik me ose pa eksperienc per gjuhet: Anglisht, Italisht, Shpanjisht

Kohë e plotë
Tiranë, Shqipëri
Data e përfundimit: 5 Tetor 2022

Përshkrimi

Nqs jeni ambicioz dhe deshironi te keni te ardhura te larta cdo muaj atehere ky vend pune eshte per ju! Nuk nevojitet diplome e shkolles se lart mjafton nje gjuhe e huaj. Eksperienca e punes perben avantazh. Pagesat varjojne ne varesi te eksperiences. Me nje page minimale prej 500 euro! Nr cel: +355693610729 Whats app: +447397773443

Detyrat

Nqs jeni ambicioz dhe deshironi te keni te ardhura te larta cdo muaj atehere ky vend pune eshte per ju! Nuk nevojitet diplome e shkolles se lart mjafton nje gjuhe e huaj. Eksperienca e punes perben avantazh. Pagesat varjojne ne varesi te eksperiences. Me nje page minimale prej 500 euro! Nr cel: +355693610729 Whats app: +447397773443

Kualifikimet

Nqs jeni ambicioz dhe deshironi te keni te ardhura te larta cdo muaj atehere ky vend pune eshte per ju! Nuk nevojitet diplome e shkolles se lart mjafton nje gjuhe e huaj. Eksperienca e punes perben avantazh. Pagesat varjojne ne varesi te eksperiences. Me nje page minimale prej 500 euro! Nr cel: +355693610729 Whats app: +447397773443
  • KategoriaMarketing dhe Reklamim
  • LlojiKohë e plotë
  • Paga500 EURO
  • Vite eksperiencëPak eksperience (0 - 2 vite)
  • Data e postimit5 Shtator 2022
  • Numri i kandidatëve30
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo