Regjistrohuni

# Kerkohet Kamarier/e - Banakier/e

Kerkohet Kamarier/e - Banakier/e

Kohë e plotë
Tiranë, Shqipëri
Data e përfundimit: 12 Tetor 2022

Përshkrimi

Virtual Games Lounge kerkon te punesoj: Kamarier/e Banakier/e Pervoja e punes nuk eshte e domosdoshme. Paga e kenaqshme.
  • KategoriaHoteleri dhe Turizem
  • LlojiKohë e plotë
  • Paga30000 ALL
  • Data e postimit12 Shtator 2022
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo