Regjistrohuni

# Helpdesk

Helpdesk

Kohë e plotë
Shkodër, Shqipëri
Data e përfundimit: 17 Dhjetor 2022

Përshkrimi

Helpdesk junior Specialist Jemi ne kerkim te nje profili junior qe te zhvilloje detyren e Helpdesk specialist. Detyra baze konsiston ne menaxhimin e ticket lidhur me nje software HR. Eshte e domosdoshme njohuria e gjuhes italiane dhe angleze. Jemi te gatshem te investojme ne formime afatgjata te cilat projektojne te ardhmen tuaj.
  • KategoriaIT dhe Zhvillim softesh
  • LlojiKohë e plotë
  • Data e postimit17 Nëntor 2022
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo