Regjistrohuni

# Mesuese e gjuhes dhe letersise

Mesuese e gjuhes dhe letersise

Kohë e plotë
Tiranë, Shqipëri
Data e përfundimit: 19 Tetor 2022

Përshkrimi

Mesuesi do te punoje ne pergatitjen e mesimeve dhe detyrave me nxenes te arsimit baze dhe arsimi i mesem i ulet.

Detyrat

Mesuesi do te punoje ne pergatitjen e mesimeve dhe detyrave me nxenes te arsimit baze dhe arsimi i mesem i ulet.

Kualifikimet

Te kete mbaruar shkollen e larte dega gjuhe letersi profili mesuesi
  • KategoriaArsim dhe Edukim
  • LlojiKohë e plotë
  • Vite eksperiencëMesatare (3 - 10 vite)
  • Data e postimit19 Shtator 2022
  • Numri i kandidatëve1
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo