Regjistrohuni

# Designer

Designer

Kohë e plotë
Tiranë, Shqipëri
Data e përfundimit: 20 Prill 2021

Përshkrimi

Ekipi jone i dizajnit po zgjerohet dhe prandaj na duhet dikush qe te na ofroj ndihmen e duhur. Ne kete pozicion kerkohen aftesi te mira ne photoshop dhe illustrator, gjithashtu dhe aftesi persa i perket punimeve handmade.

Detyrat

Procesimi i porosive te cilat jane te gjitha te personalizueshme. Dhe ndarja e puneve te tjera me ekipin.
  • KategoriaTë tjera
  • LlojiKohë e plotë
  • Data e postimit21 Mars 2021
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoPo