Regjistrohuni

# Durres, ofroj vend pune Shofer Kamioni

Durres, ofroj vend pune Shofer Kamioni

Kohë e plotë
Durrës, Shqipëri
Data e përfundimit: 8 Dhjetor 2022

Përshkrimi

Ofroj një punë si shofer kamioni Kriteret: - Të posedojë leje drejtimi të kategorisë CE - Zotëroni një CAP - 2400 € Durrës – Itali Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në +39 3405533712. Offro un lavoro come Camionista Criteri: - Possedere la patente di guida categoria CE - Possedere un CAP - € 2400 Durazzo - Italia Chi fosse interessato si prega di contattare il +39 3405533712.

Detyrat

Ofroj një punë si shofer kamioni Kriteret: - Të posedojë leje drejtimi të kategorisë CE - Zotëroni një CAP - 2400 € Durrës – Itali Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në +39 3405533712. Offro un lavoro come Camionista Criteri: - Possedere la patente di guida categoria CE - Possedere un CAP - € 2400 Durazzo - Italia Chi fosse interessato si prega di contattare il +39 3405533712.

Kualifikimet

Ofroj një punë si shofer kamioni Kriteret: - Të posedojë leje drejtimi të kategorisë CE - Zotëroni një CAP - 2400 € Durrës – Itali Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në +39 3405533712. Offro un lavoro come Camionista Criteri: - Possedere la patente di guida categoria CE - Possedere un CAP - € 2400 Durazzo - Italia Chi fosse interessato si prega di contattare il +39 3405533712.
  • KategoriaLogjistike dhe Transport
  • LlojiKohë e plotë
  • Paga2400 EURO
  • Data e postimit7 Nëntor 2022
  • Numri i kandidatëve1
  • Letër motivuesePo
  • Kërkohet fotoJo