Regjistrohuni

# Kerkohen Fizioterapist/e

Kerkohen Fizioterapist/e

Kohë e plotë
Vlorë, Shqipëri
Data e përfundimit: 8 Dhjetor 2022

Përshkrimi

Kerkohen fizioterapist/e per kliniken me te re ne qytetin e Vlores e cila eshte ne proces hapje me standarte europiane! (Klinike fiziatrie dhe fizioterapie) Kandidatet te jene te pajisur me urdherin e mjekut. Kushtet e punes ambjenti dhe paga do te jene te shkelqyera dhe ne harmoni me njera tjetren ! Mos hezitoni te kontaktoni per tu rritur profesionalisht!

Kualifikimet

Kandidatet te jene me/pa eksperience dhe te pajisur me urdherin e mjekut
  • KategoriaSherbime Shendetesore
  • LlojiKohë e plotë
  • Paga550 EURO
  • Data e postimit7 Nëntor 2022
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo