Regjistrohuni

# PREZANTUESE dhe ASITENTE per shitjen dhe sherbimet e produkteve APPLE

PREZANTUESE dhe ASITENTE per shitjen dhe sherbimet e produkteve APPLE

Kohë e plotë
Tiranë, Shqipëri
Data e përfundimit: 16 Dhjetor 2021

Përshkrimi

Kompania ELECTRONIC LINE kerkon : Te punesoje vajza te cilat jane te gatshme te rriten personalisht, profesionalisht dhe financiarisht ne sektorin e shitjes dhe sherbimeve te produkteve Apple. (Preferohet te kete punuar me pare, ne Call Center, Iute-Credit, dyqane Elektronike, Agjensi Turistike, etj)

Detyrat

PËRGJEGJËSITË KRYESORE: Të menaxhoje rrjetet sociale të kompanisë, me kretivitet dhe risi te reja. Të promovojë dhe të rrisë shitjen e produkteve dhe sherbimeve të kompanisë; Të kujdeset në mënyrë të detajuar për respektimin e politikave te shitjes dhe sherbimeve të Kompanisë; Të mbaj kontakte të vazhdueshmKompania Electronic Line ofron: -Nje mjedis pune plot energji, vullnet te mire, bashkepunim, sfida, mundesi per te fituar dhe tu rritur. -Trajnim i vazhdueshem brenda kompanise. -Super mbeshtetje dhe sisteme per ta bere punen tuaj me te lehte -Rritje financiare sipas sukseseve te perbashketa. -Orari punes 8 ore Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar: info@electronicline.eu Suksese! STORE 1: ELECTRONIC LINE, RR. MINE PEZA, prane Benetton.TEL. 042235450 STORE 2: ONLINE SHOP, info@electronicline.eu

Kualifikimet

KËRKESAT E PROFILIT: Te kete eksperience te pakten 2 vite ne shitjen e produkteve ose sherbimeve. Te jete e komunikueshme, te dije te punoje ne grup, te perballoje presionin dhe te menaxhoje me efikasitet rrjetin e klienteve te kompnanise; Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, prezantimi dhe promovimi; Te besojne ne vlerat e bisnesit si integriteti, morali dhe etika. Njohuri e mire e Facebook/Instagram Aftesi te mira organizative dhe pune ne grup. Te jete metodike dhe e organizuar. Preferohet nje Diplome unversitare, por jo e domosdoshme Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze (e detyruar). Preferohet te kete njohuri shume te mira te gjuhes italiane. Kandidatje duhet te jete femer nen 30 vjec
  • KategoriaTelekomunikacion
  • LlojiKohë e plotë
  • Paga30000 ALL
  • Vite eksperiencëPak eksperience (0 - 2 vite)
  • Data e postimit16 Nëntor 2021
  • Numri i kandidatëve100
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoPo