Regjistrohuni

# elektricist

elektricist

Kohë e plotë
Tiranë, Shqipëri
Data e përfundimit: 25 Mars 2021

Përshkrimi

RATECH sh.p.k. paraqitet në tregun shqiptar si një nga firmat kryesore për instalimin dhe integrimin e sistemeve te sigurise. Ne kuader te zgjerimit te kompanise, ne po kerkojme nje person per pozicionin e meposhtem: Pozicioni: elektriktricist Vendndodhja: Tirane Aftesite dhe Kualifikimet Eksperience e meparshme pune e domosdoshme Njohuri te mira te programeve Autocad, llogaritje Teknike Elektrike/DIALUX, etj; Të njohë dhe interpretojë skemat elektrike të fuqisë dhe komandimit; Të njohë dhe interpretojë skemat e qarqeve elektronike të fuqisë dhe kontrollit; Të njohë llogaritjet teknike elektrike të impianteve elektrike: Furnizim, shpërndarje, komandim të energjisë elektrike dhe sinjaleve TM/TU; Aftësi te mira në projektim dhe koordinimin e punimeve elektrike; Te jetë i pajisur me patentë të vlefshme drejtimi. Shënime Ne ofrojme kontrate afatgjate dhe page konkurruese, si dhe mundesine per ta negociuar pagen, ne perputhje me eksperiencen dhe kualifikimet e kandidatit. Kandidati i suksesshem do te kete mundesi te ndjeke trajnime profesionale. Per ditet e punes jashte Tiranes ne aplikojme dieta ditore. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në vetem me email: i.brahollari@ratech.al
  • KategoriaTë tjera
  • LlojiKohë e plotë
  • Vite eksperiencëMesatare (3 - 10 vite)
  • Data e postimit23 Shkurt 2021
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo