Regjistrohuni

# Kerkohet Shitese

Kerkohet Shitese

Kohë e plotë
Tiranë, Shqipëri
Data e përfundimit: 21 Dhjetor 2021

Përshkrimi

Prive Luxury Men Store eshte butiku ne zemer te Bllokut i dedikuar meshkujve. Markat e lluksit si Billionaire, Dolce Gabbana, Armani, Valentino, Balmain, Alexander McQueen dhe shume te tjera jane pjese e ketij butiku me produkte vetem origjinale! 1 trun zgjat 6.30 ore, shiteset rregullohen me njera tjetren per turnet. Ambjent lluksi dhe shume pozitiv, ofrojme dhe specializime brenda dhe jashte vendit pa kosto ekstra. Paga eshte shume e mire, ka perqindje per cdo shitje dhe bonuse! Paga mund te arrije 500 Euro dhe me shume ne muaj duke perfshire perqindjen dhe bonus-in, ne varesi te aftesise! Detyra e pare eshte te lexoje te gjithe kete njoftim dhe te nisi CV ne WhatsApp +355697088801

Detyrat

Pergjegjesi dhe korrektesi ne pune! Rrespektimi i orarit dhe i kushteve te punes! Bashkepunim dhe pozitivitet brenda stafit! Pa angazhime (pune tjeter,shkolle, etj) Relizimi i sa me shume shitjeve - kjo ne interes te butikut dhe gjithashtu ne interes personal duke qene se perfitohet perqindje dhe ne fund te muajit bonuse.

Kualifikimet

Te jene te bukura, te kulturuara dhe serjoze! Mosha 20-35 vjec! Te kete eksperience pune ne sektorin e meshkujve dhe ne linjen luxury!
  • KategoriaShitje
  • LlojiKohë e plotë
  • Paga500 EURO
  • Vite eksperiencëMesatare (3 - 10 vite)
  • Data e postimit20 Nëntor 2021
  • Numri i kandidatëve50
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoPo