Regjistrohuni

# AMO SUSHI, kerkon te punesoje staf restoranti.

AMO SUSHI, kerkon te punesoje staf restoranti.

Kohë e plotë
Tiranë, Shqipëri
Data e përfundimit: 8 Maj 2021

Përshkrimi

AMO SUSHI, Restorant i ri që inagurohet së shpejti me adresë në Bulevardin "Deshmorët e Kombit", Kullat Binjake, kërkon të punesoje: KERKOHEN KAMARIER/E Kërkesat për këtë pozicione janë: 1.Të jetë mbi moshën 18 vjec. 2.Të ketë përfunduar shkollën e mesme ose profesionale. 3.Të ketë eksperiencë pune. 4.Të ketë aftësi të mira komunikuese. 5.Të jetë i përkushtuar në punë, i shpejt ne shërbim dhe të ketë vetëbesim. 6. Të jetë njohes i gjuhës Italiane. Njohja gjithashtu e gjuhës angleze përbën përparësi. ASISTENT/E KUZHINE Kërkesat për këtë pozicione janë: 1.Të jetë mbi moshën 18 vjec. 2.Të ketë përfunduar shkollën e mesme ose profesionale. 3.Të ketë eksperiencë pune ne friture, zgare dhe kerkesa te tjera te ngjashme. MOTORIST PER DELIVERY Kërkesat për këtë pozicione janë: 1.Të jetë mbi moshën 18 vjec, me motor te vetin dhe i pajisur me patenten perkatese. 2.Orar pune i plote. 3.Të jetë i besueshëm dhe korrekt. PJATALARES/E Kërkesat për këtë pozicione janë: 1. Bën pastrimin në kuzhinë sipas detyrës që i caktohet duke zbatuar standartin e pastërtisë dhe të higjenës së kërkuar. 2. I/E aftë të punoje në grup. 3. Aftësi të mirë komunikimi dhe korrekt. SANITARE Kërkesat për këtë pozicione janë: 1. Bën pastrimin në cdo ambjent sipas detyrës që i caktohet duke zbatuar standartin e pastërtisë dhe të higjenës së kërkuar. 2. E aftë të punoje në grup. 3. Aftësi të mirë komunikimi dhe korrekt. KANDIDATEVEI OFROHET: 1. Pagë e kënaqshme. 2. Kontratë e rregullt pune. 3. Sigurime shoqërore dhe shëndetësore. 4. Mundësi karriere dhe trajnimi. Nese i permbushni kerkesat, dergoni aplikimin tuaj (CV me foto) ne amosushi.al@gmail.com brenda dates 20 Prill 2021.
  • KategoriaTë tjera
  • LlojiKohë e plotë
  • Data e postimit8 Prill 2021
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo