Regjistrohuni

# INXHINIER NDERTIMI NE ZBATIM

INXHINIER NDERTIMI NE ZBATIM

Kohë e plotë
Tiranë, Shqipëri
Data e përfundimit: 29 Prill 2021

Përshkrimi

Kriteret qe duhet te plotesoje kandidati: Diplomë në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit. Përvojë pune minimumi 3 vjet si Inxhinier Ndërtimi ne zbatim.

Detyrat

Të zotrojë mirë programin AUTOCAD, si dhe të ketë njohuri të Paketës Office. Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, manaxheriale dhe organizuese. Të ketë njohuri shumë të mira në leximin dhe zbatimin e projekteve. Të ketë patentë te klasit B.

Kualifikimet

Paga është e negociushme në varësi të përvojës së kandidatit.
  • KategoriaNdërtim
  • LlojiKohë e plotë
  • Vite eksperiencëMesatare (3 - 10 vite)
  • Data e postimit30 Mars 2021
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo