Regjistrohuni

Këshilla për kërkim

Gjeni më shumë rezultate duke përdorur *

Për shembull, shkruani ekonomi* për të shikuar të gjitha njoftimet në të cilat fraza ekonomi është pjesë e fundit të një fjale, si për shembull ekonomist apo ekonomiste. Keni parasysh se ylli (*) nuk mund të përdoret në mes ose në fillim të fjalës.

Lidheza shtuese DHE

Të gjitha fjalët kyce të shkruara në kërkim përmbjnë lidhëzën shtuese DHE e cila shtohet automatikisht nga sistemi, pra nëse kërkoni Ekonomist Tirane nënkupton Ekonomist DHE Tirane pra njfotimet duhet të përmbajnë këto fjalë që të shfaqen tek rezultati i kërkimit

Zgjeroni kërkimin juaj me OSE

Për shembull, shkruani Ekonomist OSE Financier që të fitoni rezultate nga të dy pozicionet e punës.

Hiqni rezultatet e padëshiruara me JO

Për shembull, shkruani Ekonomist JO Financier që të shikoni të gjitha njoftimet për Ekonomist, me përjashtim të Financier.

Gjeni rezultatet e sakta me "

Për shembull, shkruani "web developer" dhe vetëm rezultatet që përmbajnë saktësisht këtë frazë do të shfaqen si rezultate kërkimi. Me këtë metodë ju përjashtoni të gjtiha njoftimet e parëndësishme.

Lidheza te tjera "pune" "ne" "e" "te" "si" "pse" "sa", "pa" "ofroj" "kerkoj" "kerkoje" "vakante" "vende" "oferta" "kerkohet"

Këto lidhëza nuk ndikojnë në kërkim pra nuk është e nevojëshme të shtohen gjatë kërkimit tuaj.

Këshilla të tjera:

  • Nuk ka rëndësi nëse ju përdorni shkronja të vogla ose të mëdha gjatë kërkimit.
  • Shumica e njoftimeve janë të postuara në alfabetin latin. Për rezultate më të mira shkruani fjalët kyçe në këtë sistem të shkrimit.
  • Të gjitha fjalët kyçe që shkruani duhet të jenë në përputhje me titullin ose përshkrimin e një njoftimi në mënyrë që të shfaqen tek rezultati i kërkimit.

Shembuj dhe sugjerime kërkimi

Si të kërkoni për pozicione pune vëtem nga Shqipëria ose vëtem nga kosava:
Kërkoni për njoftime pune vetëm nga Shqipëria p.sh Ekonomist JO shqiperi
Kërkoni për njoftime pune vetëm nga Kosava p.sh Ekonomist JO kosove

Do ju sugjeronim të përdorni * për pozicione pune si p.sh Ekonomist ose Ekonomiste
Kërkoni Ekonomist*, Jurist*, Kamarier*
Hiqni rezultatet e padëshiruara nga një shtet i caktuar p.sh Ekonomist* JO kosove ose Ekonomist* JO shqiperi

Nuk do ju sugjeronim të përdorni filtrat si Kompanitë, Kategoritë, Lloji etj gjatë kërkimit tuaj ose nëse krijoni alert për punë

Ne mundohemi ta permisojme kategorizimin e njoftimeve te punës por burime të ndryshme mund të mos i ofrojnë filtrat si Kompanitë, Kategoritë apo Lloji ose mund të jenë shprehur në mënyra të ndryshme pra përdorimi i tyre mund heqe nga rezulati i kerkimit shume njoftime pune që ju mund të jeni të interesuar.
Ndërsa duke përdorur vetëm fjalët kyce ju mundëson të kërkoni fusha si titulli, përshkrimi, shteti, qyteti, lloi i punës, kompania apo kategoria pra duke përdorur vetëm fjalët kyce nuk do humbisni njoftime pune ku filtrat mund të jenë të pa përcaktuara.