Regjistrohuni
Regjistrohu në sistem

Punëdhënës? / Kompani

Krijoni njoftime pune dhe përfitoni
  • Promovim në rrjete sociale.
  • Statistika të detajuara për njoftimet e punës.
  • Prioritet në renditje tek rezultati i kërkimit.
  • Prioritet në renditje tek alertet me email për punë
Marketing
  • Reklamoni ose promovoni biznesin tuaj me baner.
  • Promovoni njoftime pune duke i shfaqur në krye të rezultatit të kërkimit.
  • Promovoni njoftime pune duke u dërguar email te personalizuar punëkërkuesve të interesuar.
Menaxhoni aplikimet për punë
Kontaktoni punëkërkues nga lista e rezymeve publike
Krijoni profil kompanie
Dhe shumë opsione të tjera
Ose

Punëkërkues? / Individ

Krijoni rezyme profesionale
  • Zgjidhni njërën prej rezymeve tona të dizenjuara në mënyrë profesionale.
  • Këshilla për krijimin e një rezymeje.
  • Shkarkojeni rezymenë në formatin PDF.
Krijoni alerte me e-mail për punë
Ruani njoftime pune
Aplikoni për punë
Menaxhoni aplikimet për punë
Dhe shumë opsione të tjera